Стотици младоженци минаха под венчилото днес в цялата страна, избрали

...
 Стотици младоженци минаха под венчилото днес в цялата страна, избрали
Коментари Харесай

Защо е ангелско числото 10 10 2020

 

Стотици младоженци минаха под венчилото през днешния ден в цялата страна, избрали елементарно запаметяващата се дата – 10.10.2020.

Поне 20 са щастливите двойки, които се разписаха в Бургас. 25 са избрали тази дата във Варна и Пловдив, два пъти повече са в София. Въпреки ковид, заведенията за хранене и ритуалните зали са цялостни, а огромна част от младоженците са се отказали от празненства през лятото, са да минат венчилото навръх тази дата.

Защо е този напор?

Едни настояват, че го вършат поради дублирането на цифрите, други - имат вяра в магията на числата. Единицата носи новото начало, двойката е подвластна на Венера и резервира безконечна любовта.

Според нумеролозите, числата 10 и 20 имат възвишен генезис. Десет е цифрата на чудото, което основава всички загадка на Вселената. 20-тицата изравнява мъжката и женската сила и носи равноденствието. Събрани в едно – носят мощ и резистентност.

Нещо повече – комбинацията от повторения - 10 10 20 20, прави цифрата и ангелско. Според Дорийн Върчу, една от хитовите американски психолози, която лекува посредством така наречен ангелска терапия, тези цифри са знак от невероятни същества. С тях те желаят да ни предизвестят, че нещо ще се случи в живота ни. В множеството случаи обаче ние подценяваме знаците като ги отдаваме на инцидентни съвпадения или на личното си въображение.

Знаците постоянно идват под формата на повтарящи се цифри. Едни от тях бележат най-важните дни в живота ни. Други – това са тези досадни числови комбинации, които постоянно стопират погледите ни - без значение дали става дума за номерата на автомобил или телефон, или за времето, изписано на дигитален часовник.   

Когато става дума за композиция 10 10 - счита се, че това е време за духовно събуждане, позитивизъм и мощ. Съчетанието 20 20 пък е удостоверение, че сте се насочили в вярната посока и ще се справите сполучливо с начинанието си.

Така че, в случай че вярвате в ангели, то каквото и да сте подхванали като смяна в живота си на днешния ден, смятайте го вярно.

Ако сте подвластни на магията на числата, днешните ви решения ще бъдат съдбовни, най-малко съгласно нумеролозите.

Но в случай че ако разчитате единствено за личните си сили, то през днешния ден мислете положително и шансът ще пристигна със или без помощта на ориста.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР